پایان دوران نابغه آرژانتینی

شرط بندی 200 هزار دلاری بر سر توپ طلای مسی!

تقلید مسی از روی دست رونالدو+[مجموعه عکس]

جام جم ورزشی: بارسلونا شب گذشته در دربی کاتالان اسپانیول را از پیش رو برداشت.
کد خبر: ۷۴۷۰۵۹
تقلید مسی از روی دست رونالدو+[مجموعه عکس]

به گزارش جام جم ورزشی ، لیونل مسی در این دیدار هت تریک کرد، یعنی کاری که کریستیانو رونالدو شب پیش از آن برای رئال مادرید انجام داده بود.

دربی کاتالونیا را تیم‌های بارسلونا و اسپانیول شامگاه روز یکشنبه در ورزشگاه نیوکمپ برگزار کردند که در پایان تیم بارسلونا با حساب 5 بر یک حریف خود را شکست داد. لیونل مسی ستاره این بازی بود که سه گل در دقایق 45، 50 و 81 به ثمر رساند تا هت تریک کند. پیکه(53) و پدرو(77) زننده دیگر گل‌های بارسا بودند. تنها گل حریف را سرخیو گارسیا در دقیقه 13 به ثمر رساند.

بارسلونا با 3 امتیازی که در دربی کاتالونیا کسب کرد جمع امتیازاتش را به عدد 34 رساند و به رده دوم جدول رده‌بندی لالیگا بازگشت. این تیم با برگزاری چهاردهمین بازی خود تنها 2 امتیاز با رئال صدرنشین فاصله دارد.

در دیگر بازی یکشنبه شب تیم سویا با تنها گل دقیقه 8 کارلوس باکا از سد میزبان خود رایو وایه‌کانو گذشت تا 29 امتیازی شود و در رده چهارم جدول بایستد. سویا برای دفاع از گل زودهنگام خود در این دیدار 7 اخطاری و یک اخراجی داد.

در ادامه تصاویری از دیدار دربی کاتالان را می بینید:

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها